Gemensam städdag söndag 12 november

Vi städar och gör fint ute och inne! Nyheter för i år är att vi har VINTERLEKSAKS-BYTARDAG och röjer i de gemensamma förråden.

Kom ihåg att märka det som är ditt och som du vill ha kvar!

Nu är det dags för vår gemensamma städdag då vi röjer och gör snyggt runt och i husen  och i gemensamma utrymmen inför vintern.

Vi arrangerar även en Vinterleksaks-bytardag. Alla vinterleksaker du inte längre använder eller behöver läggs på gården mellan röda, gula och gröna huset. Alla är välkomna att ta saker som ni behöver. 

Det som inte tas omhand skänker vi till välgörande ändamål.  

Städdagen avslutas som vanligt med korv och kaffe på gården vid blåa huset. Vi  hoppas på ett lika högt deltagande som vanligt!  

När: söndag den 12 november klockan 10:00–13:00  

Samling vid blåa huset! 

Vänliga hälsningar  

Styrelsen

 

Rensning i cykelställ, cykelförråd och andra gemensamma utrymmen  

Ofta är det trångt i våra cykelställ och i cykelförråden. En del av cyklarna verkar  långtidsparkerade och har troligen lämnats kvar vid någon flytt. Därför brukar vi rensa ut  cyklar som inte tillhör oss som bor här, och så gör vi även på städdagen den 12:e november.  

Cyklar som inte är märkta anmäls till Polisen, magasineras i ett låst förråd för att efter 6  månader skänkas bort.  

(Om du upptäcker att din cykel inte finns kvar, kontakta styrelsen så plockar vi fram den  igen.)  

Den här gången vill vi också att du märker upp saker som du förvarar i våra gemensamma utrymmen, så att vi kan ta bort sånt som inte tillhör någon.

Vad ska vi som medlemmar göra?  

Sätt en remsa maskeringstejp på cyklar, pulkor, barnvagnar och andra tillhörigheter, senast den 9:e november, och skriv  ditt namn på tejpen. Märkningen visar att det finns en ägare till föremålet. Tejp och märkpenna finns i  förråden.