Åskovädret

Som de som var hemma säkert har märkt hade vi ett mäktigt åskoväder på söndagsnatten. Det orsakade en del skador och nu pågår reparationerna för fullt.

Hissarna i alla husen har haft fel på simkortet och detta kommer att vara lagat under veckan. I hus 1 och 5 har fotocellerna slutat att fungera, vilket gör att dörrarna kan gå igen trots att man passerar dem. Dock fungerar klämskyddet, så när dörrarna känner av motstånd så öppnar de sig igen. Dessa reparationer pågår också och är färdiga inom kort.

Ventilationen i hus 9 och 11 slutade fungera och trots ivriga lagningsförsök kom de inte igång igen. Idag var det ventilationstekniker på plats och de tror att de lokaliserat felet och detta kommer också att åtgärdas inom kort. De ha också fått igång ventilationen i hela huset eftersom de kopplat förbi den trasiga delen.

Dörrlåset till hus 3 gick också sönder och trots återstart fungerar det inte. I morgon torsdag kommer felsökare och tills dessa ser vi till att dörren är uppställd under dagtid och på kvällen får man använda sin nyckel.

Om du upptäcker något annat som gått sönder och kanske härrör till åskovädret, meddela gärna någon av oss i styrelsen.